Logo Sociale Benadering Dementie.

Sociale Benadering Plus

Binnen dit programma wordt SBD Basis aangevuld met individueel gekozen, extra leergangen. Zo bieden we de mogelijkheid om je te verdiepen in de SBD en je te ontwikkelen tot expert.

Verdieping SBD

De beschikbare leergangen bieden we binnen het Strategisch Programma aan, maar zijn ook te volgen door individuele professionals zoals leidinggevenden, kartrekkers van SBD en specialisten uit het expertisenetwerk. De leergangen bestaan uit een mix van leermethodes, waaronder thuisstudie, bijeenkomsten en praktijkopdrachten.

Beschikbare leergangen zijn:

  • Leergang SBD-expert¬†

  • Leergang Expert Buitenwereld

  • Leergang Veranderaar

  • Leergang Leiderschap

  • Leergang Diversiteit

Inhoudelijke expertise SBD

De leergangen zijn allemaal verdiepend bedoeld en richten zich hoofdzakelijk op het ontwikkelen van expertise rondom SBD 2.0 (interventies op wijk- en organisatieniveau, in relaties en in netwerk), leiderschap/coaching, verandermanagement, visie/missie en communicatie.

Voorwaarden

Een vereiste om aan de leergangen te mogen deelnemen, is dat je SBD Basis hebt afgerond. Na het volbrengen van een leergang, ontvangen deelnemers een SBD-certificering. Als ultieme certificering kan een hele afdeling of organisatie een SBD Plus-certificering ontvangen, mits deze voldoet aan de voorwaarden.

Meer weten?

We vertellen graag meer over de inzet van leergangen uit ons SBD Plus-programma. Ook ondersteunen we bij de implementatie van het Strategisch Programma binnen jouw afdeling of organisatie. Neem contact op of stel je vraag via het formulier.

Contact