Logo Sociale Benadering Dementie.

Open inschrijvingen SBD in mijn organisatie

Ben je een professional die al geschoold is in de basisscholing en wil je de Sociale Benadering verder uitrollen binnen jouw organisatie? Dan is de leergang SBD in mijn organisatie iets voor jou. Tijdens deze leergang gaan we in op:

  • Het doorvertalen van de visie en methodiek van de Sociale Benadering binnen een organisatie.

  • Het verbreden en verdiepen op kennis rondom de Sociale Benadering.

  • Het coachen/begeleiden van teamleden,

  • Omgaan met weerstand binnen het team

  • Intervisie en communicatie

Nog geen basisscholing gevolgd en wel interesse in de leergang?

Heb je geen basisscholing gevolgd en wil je de leergang wel volgen? Dat kan. Wanneer je bij de inschrijving aangeeft dat je de basisscholing niet hebt gevolgd geldt het volgende: Voorafgaand aan de leergang ontvang je de e-learningsmodules van de basisscholing. Na afloop hiervan volgt een korte toets rondom de 3 modules. Deze wordt beoordeeld door een Sociale Benaderingsexpert. Bij een positieve beoordeling krijg je een plek in de leergang. 

Opbouw leergang

  1. De leergang bestaat uit 4 dagdelen (3 dagdelen training en 1 dagdeel terugkombijeenkomst). 

  2. Tussen de bijeenkomsten hebben de deelnemers praktijkopdrachten uit te voeren. Deze worden besproken tijdens de bijeenkomsten.

  3. De trainingsbijeenkomsten vinden plaats in Haarlem, Locael Centraal, Kennemerplein 6. De bijeenkomsten duren 3 uur per keer. 

Kosten
Open inschrijving SBD in mijn organisatie op aanvraag

*Deze scholing is vrijgesteld van BTW. Na afloop van de leergang ontvang je van ons het certificaat van deelname. Dit certificaat ontvang je alleen als je alle bijeenkomsten hebt gevolgd. Hiermee kun je in jouw organisatie aantonen dat jij de leergang SBD in mijn organisatie hebt afgerond.